Angol/Német felnőtteknek

Angol/Német felnőtteknek:

Felnőtt korban nem könnyű elkezdeni egy idegen nyelv tanulását, de soha sem késő!

Sokaknak a munkájukhoz van szüksége nyelvre, sokan pedig hobbiból, külföldi utazások miatt szeretnének hozzánk járni!

Akármi is legyen a cél, az biztos, hogy nyelveket beszélni jó és hasznos! Az adott nyelv ismeretén kívül bővül a látókörünk és tudásunk, hiszen a legtöbb tankönyv számos érdekes olvasmányt, cikket tartalmaz a nagyvilágról!

Iskolánk főként az egyéni és páros órákat preferálja, szemben sok más iskolával, mert úgy gondoljuk az egyéni figyelem sokkal hatékonyabban fejleszti a tanulók tudását; mélyebb ismeretekre tehetnek szert és emellett a haladás is sokkal gyorsabbnak mutatkozik az eddigi tapasztalataink alapján.

Az egyéni és páros órák lehetőséget adnak arra, hogy az oktató építsen az egyéni erősségekre és felzárkóztassa a tanulót azokon a területeken, ahol elmaradás mutatkozik. Több lehetőséget ad a kommunikációra, hiszen beszélni csak beszélve lehet megtanulni. Illetve fontos tényező, hogy a mai világban a legtöbb jelentkezőnek már van valamilyen előélete nyelvtanulás terén, így szinte lehetetlen egy olyan csoport összeállítása, amelyben minden tag azonos szintről kezdi a tanulást. Így elkerülhető, hogy a számunkra már jól ismert részt egy másik diák miatt újra- és újra meghallgassuk és nem kerülünk kellemetlen helyzetbe, ha mi vagyunk elmaradva a csoport többi tagjaival szemben. 

 

Tankönyvcsaládok: New English File, English Result, Business Result, Solutions, Traveller

I N G Y E N E S     SZINTFELMÉERÉS  É S

EGYÉNI TANÁCSADÁS !

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.