Óvodás és iskolás foglalkozások – kiscsoportban

Idén is várjuk szeretettel az iskolás és óvodás korú gyerekeket kiscsoportos angol és német nyelvű foglalkozásainkra!

ÓVODÁS FOGLALKOZÁS: KEDD 17:00-17:30

A foglalkozások során az oktató kizárólag angol/német nyelven beszél! A szavakat és kifejezéseket dalokkal, mondókákkal, mesékkel, bábjátékokkal és képek segítségével sajátítják el a gyerekek. Azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik már folyékonyan beszélnek az anyanyelvükön.

Egy foglalkozás időtartama 30 perc!

3-7 éves korig csoportban

Havi 4400 Ft/heti 1 alkalom

Havi 7400 Ft/heti 2 alkalom

10 alkalmas bérlet: 11.000 Ft

ISKOLÁS FOGLAKOZÁS:

Miben nyújtanak óráink többet?

Manapság sajnos az általános iskolákban nincs lehetőség a kiscsoportos nyelvoktatásra. 10-12 fő esetén 45 perc alatt lehetetlen biztosítani minden diák számára, hogy azt gyakorolja, amire leginkább szüksége van: a beszédet! A Dunaharaszti Nyelvkuckóban a maximum 6 fős csoportokban jut idő a beszéd, a hallás, az olvasás és az írás fejlesztésére is. Az általunk használt tankönyvek a legmodernebb oktatási módszereket alkalmazzák, úgy hogy eközben nem felejtjük el: tanulóink még gyerekek, szükségük van arra, hogy a nyelvtanulás ne csupán kemény munka legyen, hanem sokkal inkább egy jó móka, kellemes időtöltés. Az órákon ennek megfelelően kevés helyet kap a mechanikus feladatkitöltés, viszont annál többet a kommunikációra épülő játékok széles tárháza! Hasznos és élvezetes időtöltést kívánunk iskolánkban!

A tanfolyam díja:

  1. 1. osztályosok esetén : 4400 Ft/ hónap/fő (testvéreknek: 8800 Ft helyett: 7700 Ft/hó/2 fő)
  2. 2-3. osztályosok esetén: 5400 Ft/ hónap (testvéreknek: 10800 Ft helyett: 9200 Ft/hó/2 fő)További időpontok is lehetségesek megfelelő létszám esetén! 

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.