Nyelvvizsga és továbbtanulás

Nyelvvizsga kisokos! (Megszűnik a TELC vizsga)
 
Kedves Tanulóink, Diákok!
 
Ma már elengedhetetlen az idegennyelvek ismerete és ha valaki tovább szeretne tanulni a nyelvvizsga is kötelező. Az idén 11. évfolyamos tanulóknak és azoknak akik ennél fiatalabbak, ha felsőoktatásba szeretnének jelentkezni, már rendelkezniük kell egy 1 db államilag elismert középfokú vizsgával. Ez sajnos nagyon kevés esetben sikerül kizárólag az iskolai tanulás mellett. A közoktatásban sokszor nagy létszámú csoportokban tanulják a nyelveket, ahol még nagy odafigyelés mellett is kevés a lehetőség a megfelelő, egyénre szabott tanításra és a kommunikáció fejlesztésére.
 
A Nyelvkuckóban szeretettel várjuk azokat a diákokat, akik akár egyénileg, akár több osztálytársukkal összefogva (Maximum 6 fő!) szeretnének felkészülni a B2 vizsgára, hogy még az érettségi előtt letudhassák ezt a terhet. Iskolánk tanárai naprakészen tájékozódnak az aktuális vizsgákról, a lehető legjobb pontszámítási lehetőségekről és egyénre szabottan tudnak tanácsot adni. A februártól megszűnő TELC vizsga helyett is több alternatívának jártak utána tanáraink, hogy mindenki találjon magának megfelelő helyettesítőt!
 
Bár mindenki a legkönnyebb vizsgatípust keresi, mindent figyelembe kell venni a kiválasztásnál. A diákok tanulási szokásai sem egyformák; van aki a nyelvtant kedveli jobban, van aki levelet szeret írni. Ha bizonytalan lennél, keress minket bátra és segítünk eligazodni a vizsgák rengetegében!
06-30-4722-355

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.